Cheryl Button

before_image
BEFORE
after_image
AFTER
Name: Cheryl
Surname: Button
Location: Elandsbaai, Western Cape
Entry Date: Jul 1, 2020
Category: Innovation
Project: Living Areas

About the Project:

I created a mezzanine office space in a double-volume living area. To ensure that it would not be dark in the kitchen area below the construction, I included a large glass panel in the floor. The views of the mountains behind and the ocean in front are spectacular.

Read More

I created a mezzanine office space in a double-volume living area. To ensure that it would not be dark in the kitchen area below the construction, I included a large glass panel in the floor. The views of the mountains behind and the ocean in front are spectacular.

Budget Breakdown:

Materials:
Material
10000.00
10000

Contractors:

Forest Creations
5000
5000
Grand Total
R15000